Bir Sayfa Seçin

cimri

Evet. Dur bir sn dur sonra başla düşünmeye kimler cimri? Hayatımda ne kadar çok cimri varmış ya, ayrı bir kavram olsada birbirini destekleyen benciller, kendini düşünenler; bi sn bi sn noldu sen farklı düşündün. Ne cimri sen misin? AAAaaaa!!! 🙂 Hadi ya daha önce düşünmemiş miydin? Üzüldüm bak şimdi 🙁 . Zorlama kendini parmakların özgürce gezsin klavyede ve parmaklarınla kus, bencilliğe, cimriliğe olan nefretini kus! Evet bu kötü birşey ya! Tiksinç!

Biz neden benciliz, yaradılıştan gelen birşey aslında ama neden? Evet yaradılıştan gelme diyerek bir de kolaya kaçmak var doğru. Bakıyorsun acaba bende mi cimri olsam diyorsun bazen ama sonra olamam ben ya diosun yada zaten çoktan olmuşsun. Ama mantıklısı bu, bu kadar çok cimri varken sen neden olmayasın? Sende cimri ol ve sende dahil ol o gruba işte bu kadar zor mu? Yooooo!!!

Ama zor olan dahil olmamak aslında; yapmamız gereken aptal olmak değil sadece cimri olmamak; mantığı cimriliğe ait etmemek, yeri geldiğinde aşırı cimrilerden kendimizi korumak için cimriliği bir silah gibi kullanarak ateşe ateşle karşılık vermek. Ama bazen de insanına göre değişen aptallık ötesi bir fedakarlığı sergilemek bir gereksinim bizler için. Enteresan…

Neyse bu yazı biraz kolpa oldu siz diyin diyivereceğinizi…

…SaYGıLaR…

Blacklight
Latest posts by Blacklight (see all)