Bir Sayfa Seçin

hasta

Bu gün tekrar sizlerin, benim bilmediğiniz ya da bildiğiniz; bilmiyorum, sıkça karşılaştığım durumlardan birini yaşadım anlatması zor…

Ben arada bir ruhumun vücuduma hapsolduğunu düşünüyorum. Böyle hissettiğim anlarda maddelere, dünyaya, duvarlara bakışım bir hayli değişiyor. Tanımlamak zor, gerçekten zor. Kimileri bu ikileme düşmemin zayıf olmamdan kaynaklandığını düşünür belkide; ama bence bu maddenin ötesine geçmek, bir nevi vücut ruh ayrışması. Evet insan delirecekmiş gibi oluyor bir an ama gerçekten ruhunu hissetmek paha biçilmez bir duygu. Bir zamanlar her şeyin madde olduğunu az da olsa düşünmüştüm ama uzun bir süredir bu aklımın ucundan bile geçmeyen örümcekleşmiş bir düşünce halini aldı çünkü antitezini üretmek için hayata bakmak yetiyor. Ama nasıl bir akımdır ki milyarlarca yada milyonlarca taraftar topladı inanamıyorum. Belki sende o taraftarların içindesin ama 5 sn durup sonra anlatılamayan zamanı kavramak için saate baktığında bunu ardında büyük bir güç olduğunu göreceksin. Maddenin ötesi.Sonsuzluk….

Bu arada hastayımda bugün biraz boğazlarım ağrıyo o nedenle yine kısa oldu ksr bakmayın umarım birşeyler anlatabilmişimdir.

…SaYGıLaR…

Blacklight
Latest posts by Blacklight (see all)